Home Ознаки Статии означени со "казни"

казни

Инспекциските служби во Струмица кај повеќе фирми откриле прекршувања на законската регулатива за заштита на животната средина, пишува Макфакс. Дел од струмичките стопанските субејекти користеле...

Има бројни примери на говор на омраза кои можеме да ги сретнеме во медиумите во Македонија, но се уште нема казни за поттикнувачите, односно...

Во последно време регистрирано е насилно отстранување на заштитните столпчиња на пешачките зони на повеќе локации во градот. За да се спречи ваквото однесување...