Home Ознаки Статии означени со "Игор Џамбазов"

Игор Џамбазов

Поради влошена здравствена состојба одложен е концертот на Игор Џамбазов, соопшти на социјалните мрежи неговата пријателка и колешка Весна Петрушевска. Џамбазов, како што пишува...

Што да се каже или напише за Тоше? Што не е кажано или напишано за Тоше? Или пак, во оваа ера на жолт печат...

По две недели Игор Џамбазов денеска ја напушти Специјалната болница „Филип Втори“, откако имаше две успешни операции на левата и десна нога. Во негов стил...

Неколку фотографии со неговите најблиски и медицинскиот персонал. Но тоа што е најбитно е дека Игор се чувствува добро. Маестро посакуваме што побргу да те видиме...

На почеток платонска љубов, но подоцна таа не познава граници. Погледнете како Џамбазов говори за неговата нова „љубов“. https://www.youtube.com/watch?v=innWtgn8gQw https://www.youtube.com/watch?v=h0jGvlB0FKE  

Принцот на трубата, Џамбо Агушев и познатиот шоумен и актер Игор Џамбазов, имаа одлична изведба на годинешната „Златна Бубамара на популарноста“. https://www.youtube.com/watch?v=771VhcgzXww#t=37