Home Ознаки Статии означени со "Зоран Китанов"

Зоран Китанов

Досегашниот директор на ЈП Струмица Гас, Зоран Китанов  е избран за директор на Јавното претпријатие за државни патишта.

Јавното претпријатие за енергетски дејности „Струмица гас“ интензивно работи на проширување на гасоводната мрежа. За неполн месец завршено е проширувањето за нови 700 метри...

Искуствата од општина Струмица за гасифицирањето на Република Македонија се драгоцени и ќе бидат применети во гасифицирањето на некои региони во државата, рече на...

Јас работаах со два грамафона и две плочи. Трета година у гимназијата бех музички уредник на младинска емисија на Радио Струмица. Тва беше 1981...