Home Ознаки Статии означени со "Зоран Заев"

Зоран Заев

Струмица слави голем јубилеј - 20 години од приемот во најголемата светска карневалска асоцијација, Европската федерација на карневалски градови, FECC. Но, истовремено е и...

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, вчера учествуваше на втората национална конференција на тема „Сертификација на општини со поволно деловно опкружување во Југоисточна Европа“...

Во рамките на спроведувањето на проектот „Развој на алтернативни форми на туризам-Податоци за туризам“, финансиран од Европската Унија, преку ИПА програмата за прекугранична соработка...

Градоначалникот Зоран Заев и вработените во општината дарува крв на 70-годишнината од ослободувањето на Струмица. „Струмица и струмичани одбележуваат 70 години од ослободувањето на нашиот...

Синоќа во Центарот за култура „Антон Панов“ во Струмица свечено беше отворено 22-то издание на меѓународниот фестивал на камерен театар „Ристо Шишков“. Во петте фестивалски...