Home Ознаки Статии означени со "загадувачи"

загадувачи

Инспекциските служби во Струмица кај повеќе фирми откриле прекршувања на законската регулатива за заштита на животната средина, пишува Макфакс. Дел од струмичките стопанските субејекти користеле...