Home Ознаки Статии означени со "Жардинерии"

Жардинерии

Засега непознати сторители искршиле повеќе жардинерии на плоштадот „Гоце Делчев“ во Струмица. Утрово на повеќе места на плоштадот беше расфрлена уништената урбана опрема и...