Home Ознаки Статии означени со "Дом за деца и млади Благој Мучето"

Дом за деца и млади Благој Мучето

Доделени награди за ликовни творби по повод новогодишно божиќните празници од страна на Домот за деца и млади „ Благој Мучето“ Струмица, во соработка...

Во соработка со Домот за деца и млади,, Благој Мучето“ од Струмица, оваа изложба на ликовни творби од проектот ,,Цвеќе“ станува традиционална помеѓу двете...