Home Ознаки Статии означени со "Груевски"

Груевски

Пред неколку дена г-дине Груевски на митинг рековте дека Вие во програмата немате некој ‘’ко бајаги pроекти’’ како на пример шaховски табли за пензионерите по парковите. Лично рековте дека...

Едно е да се сака и да се има желба, а друго е да се води законска постапка . Општина Струмица со ниту едно...

Премиерот Никола Груевски и неговите владино партиски соработници вчера повторно поставија камен темелник за изградба на старо-новиот театар во Струмица. Но се до денеска Министерството...
video

Ромскиот бал и годинава не помина без вип гости од државниот врв. Меѓу важните гости беше и премиерот Никола Груевски, на кого пратеникот Амди...

Изборите се уште не започнале, а предизборниот караван на власта веќе е во поход. Повторно, како и многу пати досега, цела свита од државни...

Владата планира да донесе две законски мерки за решавање на професионалните војници по завршување на службата и за материјално обезбедување на лицата кои останале...