Home Ознаки Статии означени со "граѓани"

граѓани

Граѓаните на општина Струмица по трет пат ја имаат привилегијата да учествуваат во креирањето на буџетот на општината заедно со градоначалникот Зоран Заев, а...

Синоќа во Домот на АРМ се одржа првата сесија во рамките на програмата „Форуми во заедницата“ во општина Струмица. Стартот на овој форумски процес,...

Струмица, Струга и Центар се општини во кои се отвора „Центар на заедницата“ затоа што не се во милост на власта, истакна Владимир Милчин,...

Со овој проект ќе се реши проблемот со сообраќајниот хаос во централното градско подрачје, рече денеска градоначалникот на Струмица, Зоран Заев, кој со својот...

Граѓаните на Македонија, а посебно во делот на централното градско подрачје на Скопје ќе можат да бидат сведоци на несекојдневен настан што се случува...

Улогата на невладиниот сектор ширум светот е од клучно значење во развојот на демократијата, човековите права, слободата на говорот, транспарентното и одговорното владеење на...