Home Ознаки Статии означени со "Волонтери"

Волонтери

Од здружението „Animal Lovers“ бараат вклучување на волонтери во здружението. Ви го пренесуваме во целост Ние, постојните членови на здружението „Animal Lovers“, Ве покануваме да станете...

Долго најавуваниот Дневен центар за деца со посебни потреби и официјално стартува со работа од денеска. Во него ќе престојуваат осум деца, со Даунов...