Home Ознаки Статии означени со "воздух"

воздух

Инспекциските служби во Струмица кај повеќе фирми откриле прекршувања на законската регулатива за заштита на животната средина, пишува Макфакс. Дел од струмичките стопанските субејекти користеле...

Во врска со информациите за енормното загадување во  Струмица со ПМ10 честички, со реакција и од општината од каде што велат дека веќе подолг...

По големиот број на реакции од граѓаните по социјалните мрежи за решавање на проблемот со загадениот воздух, се јави Иван исцелител со решение. Еве го...