Home Ознаки Статии означени со "водоснабдување"

водоснабдување

Поради отстранување на дефект во водоводната линија, во периодот од 10 до 12 часот, без вода ќе бидат водокорисниците на улицата „Маршал Тито“ на...

Поради дефект на водоводна цевка, во периодот од 11:00 до 14:00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Киро Абрашев“ на потегот од улицата...

Од 10.00 до 14.00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на корисниците на улиците „Јанко Цветинов“ и „Браќа Миладинови“ на потегот од булеварот „Ленинова“ и...