Home Ознаки Статии означени со "водоснабдување"

водоснабдување

Поради дефект на водоводната цевка прекинато е водоснабдувањето на улицата „Крушевска Република“ на потегот од улицата „Димитар Влахов“ до улицата „Вардарска“. Од Јавното претпријатие за...

Поради отстранување на дефект на водоводната линија, во периодот од 11.00 до 14.00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на булеварот „Гоце Делчев“ од бројот...

Поради отстранување на дефект на водоводна цевка, ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Брегалница“ во Струмица. Според информациите од Јавното претпријатие за комунални дејности...

Поради дефект на водоводната цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Бошко Буха“ во Струмица. Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираа дека прекинот...

Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираа дека поради отстранување на дефект на водоводна цевка на улицата „Кирил и Методиј“, ќе биде прекинато...

Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираат дека поради дефект ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Ката Поцкова“, на потегот од улицата „Браќа...

Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираа дека поради дефект на водоводна цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улиците „Браќа Миладинови“, од куќен...

Поради дефект на водоводната мрежа, до 16 часот ќе биде прекинато снабдувањето со вода на водокорисниците на улицата „Климент Охридски“ на потегот од улицата...

Поради дефект во водоводната мрежа, од 9 до 14 часот ќе биде прекинато  водоснабдувањето на следните улици: улица „Гоце Делчев“ и тоа времените дуќани...

Поради отстранување на дефект во водоводната линија на улицата „Младинска“, до 15 часот без вода за пиење ќе бидат водокорисниците на следните улици и...