Home Ознаки Статии означени со "водоснабдување"

водоснабдување

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ со  замената на трансформаторот кој ја снабдува пумпната станица со електрична енергија го отстрани проблемот со водоснабдувањето во...

Поради дефект на водоводна цевка во периодот од 10 до 14 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Крушевска Република“, односно, на потегот од...

Поради дефект на водоводна цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Маршал Тито“ на потегот од улицата „Ѓуро Ѓаковиќ“ до улицата „Крушевска Република“. Од Јавното...

Поради дефект на водоводната цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Цветан Димов“ спрема Софилар. Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираа дека прекинот...

Поради дефект на водоводната цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „11 Септември“ на потегот од улицата „Елка Јанкова“ до улицата „Ристоман Попчевски“. Од Јавното...

Општина Струмица ги известува граѓаните дека во соработка со Територијалната професионална противпожарна единица организира дотур на техничка вода поради најавениот прекин во водоснабдувањето. По една...

Поради интервенции од страна на ВП „Струмичко Поле” на браната Турија, поточно, заради замена на главен пропусен затворач на 22.04.2015 година (среда) ќе биде...

Поради отстранување на дефект ќе биде прекинато водоснабдувањето на улиците „Загребачка“ и „Кузман Јосифовски“ во Струмица. Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираа дека...

Поради дефект на водоводна цевка до 12 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Ванчо Прке“, на потегот од улицата „Маршал Тито“ до улицата...

Поради дефект на водоводната цевка во периодот од 11.00 до 13.00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Крсте Мисирков“ на потегот од улицата...