Home Ознаки Статии означени со "водоснабдување"

водоснабдување

Поради дефект на водоводна цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Неретва“ во Струмица. Прекинот ќе трае од 9.30 до 14 часот. Екипа на Јавното...

Поради изведба на водоводни зафати и денеска до 14 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Климент Охридски“, односно на потегот од улицата „Ленинова“...

Во рамките на реконструкцијата на водоводната мрежа на улицата „Климент Охридски“ денеска се изведуваат водоводни активности на потегот од улицата „Ленинова“ до улицата „Гоце...

Поради дефект на водоводна цевка од 10 до 15 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улиците „Ристо Ќурчиев“, „Ристоман Попчевски“, „Младинска“ на потегот од...

Екипа на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска работат на реконструкција на дел од водоводната мрежа. Според информациите  од претпријатието, конкретно се работи...

Екипа на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска работат на реконструкција на дел од водоводната мрежа. Според информациите  од претпријатието, конкретно се работи во...

Поради реконструкција на водоводната мрежа утре(18.08.2015г.) ќе биде прекинато водоснабдувањето на следните улици: „Браќа Миладинови“ на потегот од улицата „Панче Пешев“ до улицата „Киро...

Поради реконструкција на водоводната мрежа ќе биде прекинато водоснабдувањето на следните улици: „Браќа Миладинови“ на потегот од улицата „Панче Пешев“ до улицата „Киро Минанов“,...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ ги  известува граѓаните и стопанските субјекти на градот Струмица и населените места кои користат вода од водоснабдителниот систем...

Иако втората половина од јули ја карактеризираат температури кои ја достигнуваат бројката и до четириесет степени целзиусови, состојбата со водоснабдувањето во Струмица, и во...