Home Ознаки Статии означени со "венерични болести"

венерични болести

Анкетата што ја направи  Охрид1 на прашањето што се тоа венерични болести, една од анкетираните проблемот со сексуално преносливите болести го лоцираше во оловото. https://www.youtube.com/watch?v=WjDPvoAhhNw