Home Ознаки Статии означени со "„бомби“"

„бомби“

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска во 14:00 часот ќе одржи прес конференција, на која се очекува претседателот на партијата, Зоран Заев, да објави нови...

Претседателот на ОО СДСМ Гостивар, Благојче Трпески, на денешната прес конференција презентираше аудио снимки од разговори кои, според него, ја покажувале злоупотреба на власта...

СДСМ на денешната прес конференција објави аудио снимки од разговори кои се однесуваат на притисоците од страна на власта за време на локалните избори...

Денеска во 14:00 часот во паркот Капиштец, градоначалникот на Општина Центар, Андреј Жерновски, ќе објави нови аудио снимки за притисоците на власта за време...

Денеска ќе објавиме нови докази за упадот во автономијата на Универзитетот Гоце Делчев и негова злоупотреба за партиските и личните интереси на поединци во...

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија за денеска во 14:00 часот најави прес конференција, на која се очекува претседателот на партијата, Зоран Заев, да ја објави...

Аудио и транскрипти од разговорите објавени на денешната прес конференција на СДСМ во Битола. https://www.youtube.com/watch?v=f4C8PTDa4ko Транскрипт 1. Разговор помеѓу Гордана Јанкуловска и Зоран Ставревски ГЈ: Ало? ЗС: Горде шо...

Денеска во 14:00 часот во Битола, општинската организација на СДСМ ќе одржи прес конференција на која ќе биде објавена 19-та „бомба“. Во 18:30 часот СДСМ...

  Сите разговори за хашките случаи објавени на денешната прес конференција на СДСМ. https://www.youtube.com/watch?v=F9dyPs00-t8 Транскрипти: 1.Разговор помеѓу Силвана Бонева и Никола Груевски СБ: Ало. НГ: Ало. СБ: Претседателе, добра вечер. НГ: Ало,...

Денеска ќе симнеме уште една маска од лицето на Никола Груевски, маската на сакан патриот, рече на денешната прес конференција лидерот на СДСМ, Зоран...