Home Ознаки Статии означени со "болница"

болница

Децата кои што се на болничко лекување во детското одделение во јавната здравствена установа „Општа болница“ во Струмица, добија новогодишни пакетчиња од страна на...

Поради влошена здравствена состојба одложен е концертот на Игор Џамбазов, соопшти на социјалните мрежи неговата пријателка и колешка Весна Петрушевска. Џамбазов, како што пишува...

По две недели Игор Џамбазов денеска ја напушти Специјалната болница „Филип Втори“, откако имаше две успешни операции на левата и десна нога. Во негов стил...

Нема повеќе да се препраќаат пациентите од Југоисточна Македонија во Скопје, доколку им  се потребни снимања и поставување стентови во крвните садови. Овие кардиоваскуларни...

По вчерашната донација од кабелскиот оператор кој подари 38 телевизори во ЈЗУ Општа Болница во Струмица, денеска објективот на 24Струмица забележа дека хигиената останува...