Home Ознаки Статии означени со "Бел фасуљ"

Бел фасуљ

И денеска как и секоо година традиционално се јаде бел фасуљ на струмичкио плоштад. Поп Мите даде  благослов за здрааве на сите шо ќе...

Како и секоо година така и денеска традиционално се јадеше бел фасуљ на струмичкио плоштад. Поп Мите дае  благослов за здрааве на сите шо...