Home Ознаки Статии означени со "аутизам"

аутизам

„Аутизам – тоа не е збор за плашење, туку дете за сакање“, „Дали треба да бидам третиран?! Да!!! Со третман на почит“, ова се...

Се надевам дека оваа година, еве кога денеска се усвојува и буџетот, ќе можеме да се израдуваме доколку советниците изгласаат дополнително инвестирање во паралелките...