Home Ознаки Статии означени со "атмосферски канали"

атмосферски канали

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работна единица – Муртино, денеска,  започна со чистење на атмосферските канали во ова населено место. Според информациите од...

По населеното место Дабиле, Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ есенската акција за чистење на атмосферските канали ја продолжи во населеното место Муртино. Таму...

Во рамките на Програмата за изградба, реконструкција и одржување и заштита на локалните патишта и улици на територијата на општина Струмица во 2014 година...