Home Ознаки Статии означени со "анкета"

анкета

Анкетата што ја направи  Охрид1 на прашањето што се тоа венерични болести, една од анкетираните проблемот со сексуално преносливите болести го лоцираше во оловото. https://www.youtube.com/watch?v=WjDPvoAhhNw  

Истражувањето кое  го спровело „Њујорк тајмс“ открива дека 42 отсто од испитаниците би се вратиле во 1889 година за да го убијат „бебето Хитлер“...

Здружението „НОВУС“ во рамките на проектот „Запознај ја европската унија – делувај Европски“, спроведува анкета, се со цел да се испита мислењето на граѓаните...

Целта на овој проект е да се дојде до релевантни и сеопфатни податоци за тоа колку граѓаните и граѓанскиот сектор се задоволни од услугите...

Здружението „НОВУС“ како организација која што делува на локално, регионално и национално ниво и чија што цел е промовирање на европски вредности и политики...

Според истражувањето на ЦИГ, популарноста на кандидатот за претседател на СДСМ Стево Пендаровски е далеку поголема од таа на Ѓорге Иванов. Истражувањето е правено...