Home Струмички маабет

Струмички маабет

И денеска как и секоо година традиционално се јаде бел фасуљ на струмичкио плоштад. Поп Мите даде  благослов за здрааве на сите шо ќе...

После секоја напорна работа следува награда!!!    

Париз мезе бар, Винил и Радио бар се угостителските објекти во Скопје кои на температурите под нулата ги отворија своите врати за бездомните кучиња...

Како и секоо година така и денеска традиционално се јадеше бел фасуљ на струмичкио плоштад. Поп Мите дае  благослов за здрааве на сите шо...

Дневниот центар за лекување на зависности од наркотици „Св. Елисавета“ во Струмица, синоќа бил провален, од засега непознати сторители. Не се знае што е украдено...

Денеска после долго време налетах на маабет содржински меѓу две жени. За жал маката ги беше натерала на таков маабет, ама тва ни е...
video

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src =...

По десетина минути барајќи го крстот во водите на базенот„ Аквариус“ во Струмица, светиот крст го извади 23-годишниот  Иво Јонков, од  Република Бугарија. Од...

Ѓорги Тасев e претседател на невладиното здружение „Новус“, демонстратор на Универзитетот ФОН, а во слободното време е посветен на своите пасии – работи како...

Струмичките кафулиња денеска беа преполни. Струмичани и Струмичанки, мајки и татковци, млади и стари, денеска уживаа со кафе и сладолед во првиот пролетен ден,...