Home Шаренило

Шаренило

Ова девојче уште од малечка има свој став, па во текот на оброкот се впушта во длабоки расправи со својот татко. Разговорот се одвива на...

Ви го пренесуваме преубавото писмо кое го напишала австралиската новинарка Леа Картер на својата мајка, откако и таа самата добила ќерка. Добивањето дете неизбежно...

Јануари е најкритичен за љубовта, покажува најновото истражување кое го објави „Vouchercloud“. Во текот на првиот месец од годината завршуваат најголем број емотивни врски, а...

Комичарите, како и многу други креативни луѓе, имаат карактеристики поврзани со разни психози, а тој факт може да ни објасни зошто се добри изведувачи,...