Почетна Струмица Њуз

Да и помогнеме на Ивана!

Малата Ивана Прочкова од Богданци боледува од сколиоза (искривување на ‘рбетот) од најрана возраст. Ивана има 9 години и потребно е да направи операција во Неустад – Германија која чини 50.000 евра. Семејството на малата Ивана не е во состојба само да ги собере потребните средства и ве замолува за помош. Сите хумани граѓани кои сакаат да донираат најмалку 100 денари, тоа може да го направат на следните телефони:

T-mobile – 143 181

One – 075 143 850

Vip – 077 143 704

 

Или донирајте на:

Жиро сметка на Комерцијална банка: 300311000001102

Цел на дознака: Хуманитарна акција

Да ѝ помогнеме на Ивана!