Почетна Струмица Њуз

Новогодишни пакетчиња за децата на болничко лекување во струмичката болница

Децата кои што се на болничко лекување во детското одделение во јавната здравствена установа „Општа болница“ во Струмица, добија новогодишни пакетчиња од страна на градоначалникот Зоран Заев и општина Струмицапо повод новогодишно – божиќните празници.

Од општината велат дека ваквата општествена одговорност и грижа за најмладите го прават континуирано во сите изминати години.