Почетна Инфоград

„Комуналец“ го чисти булеварот „Гоце Делчев“

Екипи на Jавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска го чистат просторот од двете страни на булеварот „Гоце Делчев“, од „Жито Струмица“ кон влезот во населеното место Дабиле.

Се собира отпадот и се вади земјата од прокопите кои беа направени за поставување на електричните столбови кои го осветлуваат булеварот и потоа истите ќе се бетонираат.

[juicebox gallery_id=”417″]