Почетна УраКултура

Филмска вечер со режисерот Тренчовски

Три краткометражни филмови ќе бидат прикажани на 19 септември (сабота) во НУКЦ „Антон Панов“ со почеток во 20 часот. Струмичани ќе можатда ги погледнат филмовите „Духот на татко ми“, „Игра и спас“, и за крај „Клошари и плакати“ ќе ја затвори оваа филмска вечер на Горан Тренчовски.