Почетна Струмица Њуз

Советот на општина Струмица ја одржува 30-та седница

Во салата на Советот на општина Струмица во тек е 30 седница. Пред членовите се поголем број предлог одлуки, програми и извештаи кои ќе го подигнат квалитетот на животот на граѓаните во општината.

Во моментов, градоначалникот Зоран Заев ги образложува измените и дополнувањата на буџетот на општина Струмица за 2015 година.

[juicebox gallery_id=”363″]