Почетна Животинки

Видео: Задоволно куче кое патува со стил

Убавото куче на снимката има внимателен сопственик кој се погрижил за тоа неговиот миленик максимално да ужива во патувањата.

Ова куче од Њу Џерси има едно од најубавите превозни средства на светот.

Сопственикот на среќното куче е мотоциклист, кој на својот миленик му направил посебна количка во облик на автомобил од 50-те години.

Симпатичното куче има поглед на околината додека се вози, а уживање во пејсажот му овозможуваат и очилата што ги носи.

Погледнете!