Почетна Вести

Маестро Џамбазов излезе од болница (Фото)

По две недели Игор Џамбазов денеска ја напушти Специјалната болница „Филип Втори“, откако имаше две успешни операции на левата и десна нога.

Во негов стил тој се заблагодари на сите познати и непознати како што вели хомо-сапиенси кои дојдоа да ме видат, а и на сите оние кои ме подржуваа преку социјалните мрежи, а беа во огромен број. НЕ УДИРА ГРОМ ВО ВАКВА ДЕБЕЛА КОПРИВА!!!“

Маестро во иднина ти посакуваме само убави моменти!!!