Почетна Вести

Тешка сообраќајка кај Радовиш

На патниот правец Штип  – Радовиш во близина на рудникот Бучим,  вечерва се случи тешка сообраќајна несреќа, во која учествувале амбулантно возило и камион, пишува репортер.мк.

На помош, на местото на несреќата пристигнало возило на противпожарната служба. Во моментов се прават обиди да се извеле возачот од амбулантното возило.