Почетна Вести

СДСМ ќе објави нова „бомба“ во 14 часот

Денеска во 14:00 часот СДСМ ќе одржи прес конференција на која ќе бидат објавени аудио снимки од прислушуваните разговори во рамките на проектот „Вистината за Македонија“.

Според најавите, денешната „бомба“ ќе се однесува на работењето на владините коалициони партнери, со акцент на функционерите од ДУИ.

Прес конференцијата може да ја следите во живо овде.