Почетна Вести

Нова „бомба“ во 14 часот

Денеска во 14:00 часот, во рамките на проектот „Вистината за Македонија“, опозицијата ќе обелодени нови материјали од прислушуваните разговори кои се однесуваат на невладините организации.

Неофицијално, „бомбата“ ќе биде објавена од Кампот пред Владата, а претставниците на невладините органзиации ќе добијат папки со прислушуваните разговори.