Почетна Вести

„Бомба“ 34: Груевски налогодавач и нарачател на матни игри (Аудио)

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска пред Владата од Кампот на Слободата ја објави 34-та „бомба“. Според Заев, денешните аудио снимки покажувале дека премиерот Никола Груевски бил нарачател и налогодавач на матните игри и побара оставка од него.

„Не се мачи Груевски, и не барај нови жртви. Твојата оставка ја бара Република Македонија“, порача Заев.

Видео: НОВА