Почетна Вести

Во живо: СДСМ ќе ја објави 30-та „бомба“

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска ќе одржи прес конференција, на која се очекува претседателот на партијата, Зоран Заев, да ја објави 30-та „бомба“.

Прес конференцијата можете да ја следите во живо ОВДЕ.