Почетна Вести

Заев денеска ќе ја објави 29-та „бомба“ (Во живо)

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска ќе одржи прес конференција, на која се очекува претседателот на партијата, Зоран Заев, да објави нови материјали од проектот „Вистината за Македонија“.

Прес конференцијата се очекува да започне во 14:00 часот и истата може да ја следите во живо ОВДЕ.