Почетна Вести

Во живо: Нова „бомба“ на СДСМ

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска ќе одржи прес конференција, на која се очекува да бидат објавени нови материјали од проектот „Вистината за Македонија“.

Прес конференцијата може да ја следите во живо ОВДЕ.