Почетна Вести

Кили со поздрав до Студентски пленум (Видео)

Актерот Кирил Поп Христов, кој во моментот се наоѓа во Еквадор, испрати видео порака до Студентскиот пленум.

„Деца мои, одете до крај!“, порачува Кили.