Почетна Вести

КИНОФИЛ: Документарен филм за бездомните кучиња

Го направив овој филм бидејќи и јас се чувствувам како улично куче, пишува авторот Дамир Јаначек. Овој филм е крик, обид да се спречи патењето и болката на недолжните животни кои со години се спроведуваат во Босна и Херцеговина и за кои за прв пат се говори, се наведува под видеото.