Почетна Струмица Њуз

Во сабота Зомимак-М ќе го одигра натпреварот со Горник Забрже (Видео)

Ракометниот клуб Зомимак-М ги повикува сите љубители на ракометот во сабота да го проследат натпреварот со полскиот клуб Горник Забрже.

Натпреварот почнува во 19.00 часот.