Почетна Инфоград

Најавно видео за натпреварот Зомимак-М – Металург

Зомимак-М ги повикува љубителите на ракометот на 2-ри април во спортската сала „Парк“ да го проследат натпреварот со Металург.

Натпреварот започнува во 19:30 часот.