Почетна Струмица Њуз

Лазо Котуровиќ повторно го фати крстот во водите во Струмица

Денеска од водите на базентот во Аквариус со крстот во рака излезе Кире Гошев, но сепак среќникот повторно е Лазо Котуровиќ. Како што истакна Кире крстот во водата му го дал Котуровиќ, кој по шести пат го фаќа крстот.

Котуровиќ вели дека секоја година се фрла по крстот заради здравје и среќа.