Почетна Спорт

„Излези момче“ во изведба на германски навивачи (Видео)

На терен борба до крај, но на трибините весело и кај противникот. Еве како германските навивачи ја пеат „Излези момче“.

Pravi MAKEDONCI

Posted by Nikola Bogatinov on Wednesday, 17 January 2018