Почетна Животинки

Неодоливите златни ретривери (ВИДЕО)

Златните ретривери се едноставно прекрасни и не за џабе се една од омилените раси на кучиња.

Погледнете ја компилацијата на најинтересни видео клипови со златни ретривери за 2017 година.