Почетна Вести

Читателите на „Живот во кутија“ ќе се дружат со авторот Кежаровски

Новинарот Томислав Кежаровски денеска од 12 до 15 часот во книжарницата Или-Или ќе ја потпишува својата прва книга „Живот во кутија“ и ќе се дружи со читателите.

Книгата е приказ на осуммесечниот притвор на Кежаровски во затворот Шутка и беше промовирана во ноември на универзитетот ФОН.