Почетна Вести

Југоистокот продолжува да се тресе

Југоисточниот регион и денеска го тресе, почувствуван e земјотрес повторно со јачина од 4 степени во 18:36 часот, на 10 километри од Дојран.

Најсилен земјотрес беше почувствуван во раните утрински часови кога беше измерен со јачина од 5 степени.