Почетна Вести

Прес конференција на СЈО во 13 часот

Денеска, со почеток во 13 часот, во просториите на Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите, ќе се одржи прес  конференција, објави СЈО на својата веб страница.

Во соопштението не се наведени детали за темата на прес конференцијата.