Почетна Шаренило

Македонија примитивна и отровна!!!

И после неколку денови кружат статуси од одредени примитивци по социјалните мрежи, од страна на надлежните институции нема никакви санкции. Во нормална држава ќе беше поинаку. Веќе неколку денови од поединци се повикува на масовно убивање на животните, надлежните молчат. Наместо да се седне на маса и да се изнајде решение со широка дебата и вклучување на професионалци, во оваа наша примитивна и отровна држава, секој ги решава работите на своја рака и со свои методи. Затоа ќе останеме примитивна и отровна Македонијa, бидејќи не сме нормална држава.