Почетна Вести

Фатено кучето кое нападна деца, се бара неговиот сопственик

Кучето кое ги нападна децата синоќа во Ново Лисиче е конечно заловено и процесирано во стационарот Вардариште. Им благодариме на граѓаните за помошта“, известија од Град Скопје.

Се работи за расно куче, веројатно напуштено од својот сопственик. Известете ја полицијата ако го препознаето кучето или го познавате неговиот сопственик, велат од Град Скопје.